27 Mart 2017 Pazartesi

Sansiro Pure Selection

Merhaba!
İçim sıkıldığı zaman, kafam meşgul olup biraz umutsuzluğa düştüğümde parfümlere falan merak sararım ben. Şimdiki ruh halim de biraz inişli çıkışlı olduğundan mıdır nedir nicedir dikkatimi çeken, alsam mı diye düşünüp bir türlü cesaret edemediğim vücut spreyini aldım nihayet. Daha önce bayan şekerr bloğunun sahibesi Betül Fidan blogunda yazmıştı. Ben de onun olumlu yorumlarını görünce almaya karar verdim. İyi ki de almışım. Çok sevdim gerçekten.

Sansiro vücut spreyinin farklı koku seçenekleri mevcut. Ben üç tanesini deneme fırsatı buldum. Diğerlerinin numuneleri yoktu maalesef. Denediklerim içinde de en çok "pure selection" olanını sevdim. İçinde kırmızı erik, frezya ve sarı papatya notaları var. Şekerli değil tatlı bir koku. Bu tatlılık insanı baymıyor; aksine rahatlatıyor, huzur veriyor.  Hafif kokuları sevenler tercih edebilir. Hatta ben kokusunu bigbabol sakız kokusuna benzetiyorum biraz. Bahara çok yakışan bir koku. Rüzgârda burnuma geldikçe daha çok hoşuma gidiyor kokusu.

150 ml.lik şişelerde satılıyor. Bence oldukça bereketli. Kalıcılığı orta, gün içinde tazelemek gerekebilir. Kıyafetin üstünde de denedim iz bırakamıyor. Hatta kıyafette daha da kalıcı oluyor. Fiyatı da gayet uygun. Ben 5.90 TL gibi bir fiyata aldım.


Bu aralar benim gibi kokulara merak saranlara, bahara uygun vücut spreyi arayanlara ve hafif kokuları sevenlere tavsiye edilir efendim. Güzellikle kalın, mutlu kalın.

20 yorum:

  1. Sansiro markasının bir parfümünü kullanmıştım ve çok beğenmiştim 😊 iyi günlerde kullanın 💗

    YanıtlaSil
  2. Sansiro markasının bir parfümünü kullanmıştım ve çok beğenmiştim 😊 iyi günlerde kullanın 💗

    YanıtlaSil
  3. Fiyat olarak çok uygun gerçekten şişe tasarımı aynı Victoria secret gibi olmuş😊😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ilk gördüğümde ben de Victoria secret sandım hatta fiyatı nasıl bu kadar düşmüş dedim;) Ama yine de güzel beğendim ben.

      Sil
  4. Güle güle kullanın.Ambalajı da çok şıkmış:-)

    YanıtlaSil
  5. Ya bu aslinda cakma Victoria Secret Pure Seduction :D Her gordugumde gulesim geliyor buna. Sekerlimsi kokulari sevmememe ragmen, bu koku cok tatli geliyordu bana. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de önce Victoria Secret sandım. Hatta fiyatı nasıl bu kadar uygun diye düşündüm sonra sansiro olduğunu fark ettim:) Ben de şekerli kokuları sevmiyorum pek ama bu böyle şekerli de değil de tatlı bir koku. Güzel ama sevdim ben. Alternatif olarak bir şans verilebilir bence. Sevgiler.

      Sil
  6. Qiyməti çox uyğunmuş. Saqqız qoxulu ətirləri çox sevirəm mən də. İnsana enerji verir sanki bu cür qoxular.Gənclik enerjisi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, çok haklısınız gençlik enerjisi veriyor sanki ;)

      Sil
  7. ilk fırsatta deneyeceğim , sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Çok ucuzmus gerçekten de. Güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  9. Yanıtlar
    1. Ben de yeni tanıştım ama güzel. Bir şans verilebilir.

      Sil
  10. yeni kokuları denemeyi severim hele de ucuz olunca :D

    YanıtlaSil
  11. Şok'tan mı aldınız??

    YanıtlaSil