24 Ağustos 2017 Perşembe

Yeniden Merhaba

    Uzun  bir aradan sonra blogumdayım. Tekrar burada olduğum için çok mutluyum. Hani insan evinden bir müddet ayrı kalıp tekrar evine döndüğünde "oh çok şükür insanın evi gibisi yok" der ya. İşte ben de şuan o duygularla yazıyorum. Çok şükür tekrar evimde yani blogumdayım.
    Doktora  tezimle ilgili sıkıntılar vardı ve sürem çok az kalmıştı bu yüzden sıkı bir çalışma dönemine girmem gerekiyordu. Gerçekten çok sıktım kendimi elimden geleni yapmaya çalıştım. Çok şükür ki TİK'i başarıyla geçtim. Bundan sonra altı aylık sürelerle tezi bitirene kadar TİK'e girip başarılı olmam gerekiyor. Yani ara ara blogumdan uzak kalmam gerekebilir.
    Aslında bu yazıyı iki hafta önce yazacaktım ama yaylada olduğum için bilgisayar yoktu. Şu anda da yok ama daha fazla bekleyemediğim için telefondan yazıyorum.  Bugün blogumu ilk açtığım gün kadar heyecanlıyım. Bu süreçte yorumlarıyla bana destek olan siz güzel dostlarıma tek tek çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
    Yeniden merhaba!

7 yorum:

  1. Merhaba! :)
    Çok sabır gerektiren bir süreçtir eminim.Üniversitede son yılımda tezle ilgili geçirdiğim süreci anımsadım. Başarıların daim, yolun açık olsun!

    YanıtlaSil
  2. Bitmeyen öğrencilikler güzeldir, zahmeti olsa da çok iyi olur inşaallah. sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  3. Tekrar hoşgeldin:-)Bende ara vermiştim yeni yazımla buralardayım.Yorumlarını eksik etmeyen herkesi ziyaret ediyorum.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Sizi burada görmek çok güzel.Daha sık görüşebilmek temennisiyle.:)

    YanıtlaSil
  5. Tekrardan hoş geldin, yeni yazılarını merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Hoş geldin canım, umarım her şey istediğin gibi olur. Eminim bu kadar emeğinin karşılığı güzellikler olacaktır. :)

    YanıtlaSil
  7. Sen çok başarılısın maşallah gıpta ediyorum sana ,hayat yolun güzelliklerle dolsun.

    YanıtlaSil